Close

PRIVACY

Privacy

Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door Restaurant Meneer Buscourr.

Verwerking van persoonsgegevens door Restaurant Meneer Buscourr

Onze dienstverlening is open, eerlijk en transparant. Dus vinden wij het belangrijk dat u precies weet welke persoonsgegevens Restaurant Meneer Buscourr verzamelt en voor welke doeleinden we die persoonsgegevens gebruiken. Dat is wat we beschrijven in dit privacystatement. Restaurant Meneer Buscourr staat ervoor in dat persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd.

Ons privacystatement kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacystatement kunt u vinden op onze website: www.restaurantmeneerbuscourr.nl

Waarvoor gebruiken we uw persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens om onze dienstverlening optimaal te kunnen uitvoeren. Uw persoonsgegevens worden door Restaurant Meneer Buscourr verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • Het ontvangen van gasten in Restaurant Meneer Buscourr: Voor het verlenen van onze dienstverlening in ons restaurant maken we gebruik van een reserveringssysteem. Hierbij verwerken we persoonsgegevens van gasten.
  • Het informeren over onze producten en diensten: Restaurant Meneer Buscourr stuurt periodiek een (elektronische) nieuwsbrief naar geïnteresseerden die zich hiervoor aangemeld hebben.
  • Het voeren van administratie: Om onze dienstverlening mogelijk te maken, dienen wij administratie te voeren. Hierbij verwerken we persoonsgegevens van gasten, klanten, leveranciers en partners.
  • Het verbeteren van de website en dienstverlening van Restaurant Meneer Buscourr: Onze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies om de bezoekerservaring te optimaliseren. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

Welke grondslagen zijn van toepassing?

Restaurant Meneer Buscourr verwerkt uitsluitend persoonsgegevens als daarvoor een wettelijke grondslag bestaat, zoals voorgeschreven wordt in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De volgende grondslagen zijn van toepassing:

  • Uitvoeren van overeenkomsten: De verwerkingen van persoonsgegevens voor het ontvangen van gasten in ons restaurant en hotel hebben als grondslag ‘uitvoeren overeenkomst’. Hier valt ook het voeren van administratie onder.
  • Toestemming: Voor het sturen van onze nieuwsbrief aan geïnteresseerden, geldt de grondslag ‘toestemming’. Ontvangers van de nieuwsbrief kunnen hun toestemming desgewenst op elk moment intrekken.

Met wie deelt Restaurant Meneer Buscourr uw gegevens?

In principe delen we uw gegevens niet met anderen. Dat doen we alleen als het noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening of als we een wettelijke verplichting hebben. In dat geval delen we gegevens met:

  • Dienstverleners die voor Restaurant Meneer Buscourr werken: We werken samen met dienstverleners die onder andere onze website en ICT-systemen bouwen en beheren. Met hen maken we goede afspraken over hun verplichtingen en bevoegdheden. Deze leggen we vast in contracten.
  • Belastingdienst: In het geval van fiscale verzoeken kunnen er gegevens worden gedeeld met de belastingdienst.

Hoe lang bewaart Restaurant Meneer Buscourr uw persoonsgegevens?

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in dit privacystatement genoemde doelen te bereiken.

  • De bewaartermijn van onze administratie is zeven jaar, overeenkomstig met de wettelijke verplichting;
  • Wij bewaren uw e-mailadres zolang u geabonneerd bent op onze nieuwsbrief.

Websites van derden

Onze website kan links bevatten naar andere websites. Restaurant Meneer Buscourr is niet verantwoordelijk voor de omgang door die partijen met persoonsgegevens.

Inzage, wijziging, verwijderen of afschermen van persoonsgegevens

Als u wilt weten welke persoonsgegevens Restaurant Meneer Buscourr van u verzamelt en gebruikt, kunt u hiervoor een verzoek indienen. Tevens heeft u het recht:

  • Om uw persoonsgegevens te corrigeren of verwijderen (als u daarvoor een gegronde reden heeft);
  • Om uw toestemming voor gegevensverwerking in te trekken;
  • Om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Restaurant Meneer Buscourr;
  • Op gegevensportabiliteit. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij in elektronische vorm van u hebben, naar u of een andere, door u genoemde organisatie te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, bezwaar of gegevensoverdraging sturen naar info@restaurantmeneerbuscourr.nl. Afhankelijk van het type verzoek, kunnen wij u vragen om u te legitimeren. We reageren binnen vier weken op uw verzoek.

Heeft u een klacht over de wijze waarop Restaurant Meneer Buscourr uw persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u dat melden bij naar info@restaurantmeneerbuscourr.nl. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kunt u ook een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Onze contactgegevens:

Restaurant Meneer Buscourr
Lange Nieuwstraat 62
3512 PL Utrecht
The Netherlands
Telefoon: 030 27 22 944